Huawei Honor 6X Duyuruldu

Huawei'nin honor serisinin yeni modeli olan, Honor 6X resmi olarak tanıtıldı.




Akıllı telefon piyasasının güçlü oyuncularından biri olan Huawei firması tarafından bu yıl yıl üst ve orta segment için bir çok akıllı telefon piyasaya çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde üst segment cihazı olan Huawei mate 9'un özelliklerinin belli olmasından sonra Huawei bu defa orta segment için yeni bir akıllı telefon tanıttı.

Huawei'nin resmi etkinlikle tanıttığı Honor 6X orta segment'de yer alıyor

resmi olarak tanıtılan Huawei honor 6X akıllı telefonun özelliklerine baktığımızda orta segment'de yer alan cihazlarda gördüğümüz özellikleri barındırıyor. bu özellikleri orta segment olsada bu sınıfta yer alan cihazlara rakip olabilecek özelliklere sahip.

Huawei Honor 6X özellikleri

FULL HD çözünürlüklü 5.5 inç'lik büyüklüğünde ekran'a sahip olan Honor 6X gücünü Snagdragon 655 işlemcisinden alıyor.

Ram ve Dahili hafıza'ya gelirsek Honor 6X iki farklı model ile satışa çıkacak. 3 GB ram ve 32 GB dahili hafızaya sahip olan modelin yanında birde 4GB 32/64 GB dahili hafıza seçenekleriyle gelirken, ayrıca microsd kart desteğide bulunmakta.

Arka kamera çift sensörlü 12 megapiksel
ön kamera ise 8 megapiksel.

işletim sistemi: Android 6.0 marsmallow

Parmak izi okuyucu ve EMUI 4.1 arayüzüne sahip olan Huawei honor 6X 28 ekim'de piyasaya çıkacağı duyuruldu.Ancak ilk olarak çin'de piyasaya çıkacak olan cihazın diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı belli değil.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti