Huawei'den Enjoy 6 sürprizi geldi

Huawei firması son zamanlar da akıllı telefon piyasasında oldukça aktif. Son günlerde Huawei mate 9 ile konuşulan Huawei firması şimdide bütçe dostu bir akıllı telefon daha tanıttı. İşte ayrıntılar.



Huawei'nin adını bugünlerde sık sık Mate 9 ve Mate 9 Pro akıllı telefon modelleriyle duyuyoruz. Bu konuda oldukça iddialı bir cihazla olan Huawei Mate 9 gelmeden, Huawei firması sürpriz bir şekilde başka bir akıllı telefonunu tanıttı. Adı Huawei enjoy 6 olan cihazın özellikleriorta seviyede hal böyle olunca fiyatı'da merak ediliyor.

Huawei Enjoy 6 Özellikleri

Huawei kendisinden beklentisi olan orta segment kullanıcılarınıda unutmadığını Enjoy 6 ile gösterdi. Cihazın 5 inç'lik boyutunda HD Amoled ekranı bulunuyor. Huawei enjoy 6 gücünü ise  mediatek'in MT6750 işelemcisinden alacak.



Huawei Enjoy 6'nın diğer özellikleri
3 GB ram ve 16GB genişletilebilir dahili hafıza sunan enjoy 6'nın arka kamerası 13 megapiksel, Ön kamerası 5 megapiksel.
Ayrıca çift sim kart desteği bulunan cihaz 4G LTE desteğide mevcut. Huawei enjoy 6'nın bataryası oldukça iyi bir kapasiteye sahip. Zira cihazın bataryası 4100 mah gücünde

Huawei Enjoy 6 çıkış tarihi ve fiyatı
Cihaz sürpriz bir şekilde tanıtılırken tanıtımla birlikte, Çıkış tarihi ve fiyatı'da belli oldu. 3 kasım itibariyle çin'de satışa çıkacak olan Huawei enjoy 6'nın diğer ülkelerde nezaman satışa çıkacağı açıklanmazken, bun göre Enjoy 6'nın çıkış fiyatı 190 dolar olacak.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti