Google Pixel Ve Google Pixel Xl resmi olarak tanıtıldı

Google'ın merakla beklenen iki akıllı telefonu türkiye saat'iyle 19:00 tanıtıldı işte özellikleri.



Google'ın Nexus serisinin yerine Htc ile birlikte ürettiği Pixel serisi nihayet tanıldı. İki farklı model ile gelen telefonların özellikleri'de üst donanımlı olması her iki cihazında üst segmentte yer yer alıyor.

Google Pixel ve Google Pixel XL adlarıyla gelen cihazlar'dan Google Pixel'in özelliklerinden size biraz bahsetmek istiyoruz.



Google Pixel özellikleri.

5 inç'lik FULL HD ekran'a sahip olan Pixel gücünü ise halihazırda en son sürümü olan Qualcomm'un Snagdragon 821 işlemcisinden alıyor. Google Pixel'in arka kamerası 4 K video çekimi yapabilen 12 megapiksel. Ön kamerası ise yine 4 k video çekemi yapabilen 4 k özelliğine sahip 8 megapiksel. 4 GB RAM ve 32 GB ile 128 GB iki farklı seçenek sunan cihaz micro sd kart destekliyor.



Google Pixel özellikleri.

5 inç'lik FULL HD ekran.
İşlemci: Snagdragon 821.
4 GB RAM.
32/128 GB DAHİLİ HAFIZA.
Arka kamera: 12 megapiksel.
Ön kamerası: 8 megapiksel.
Grafik birimi: Adreno 530.
Batarya: 2770 mah.





Google Pixel çıkış fiyatı

649 dolar'dan çıkış fiyatı etiketiyle piyasaya çıkacak ola cihazın 20 ekim'de piyasaya çıkması beklenirken 13 Ekim'de ön siparişe açılacak.


Bu özelliklere sahip olan, Google Pixel oldukça ilgi görmesi bekleniyor.


Google Pixel üzerine Değerlendirmemiz

Google Pixel serisi uzun zamandır çok konuşuldu çok yazıldı. Google'ın güçlü desteği ile Htc'nin ürettiği Pixel akıllı telefonlar tasarım ve özellik olarak çok şık duruyorlar.Nexus serisinin yerini alması Pixel'in daha çok konuşulmasına ve ilgi görmesine neden olurke cihazların fiyatları ise özelliklerin yükselmesiyle beraber Nexus telefonlarından daha yüksek ve pahalı olacak.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti