Bu defa bir başka iPhone modeli patladı

Akıllı telefonların haberlerini hergün yapıyoruz.ancak bu haberlere son zamanlar'da akıllı telefonların patlama haberleri ardı arkası kesilmiyor.




Akıllı telefonların patladığı haberleri son günler'de Samsung Galaxy Note 7 ile zirveye çıkmıştı. 30'dan fazla adetin patladığı Galaxy Note 7 toplatılmıştı. Tam'da bu haberler bitti derken bu defa iPhone 7 kutusunda bilinmeyen bir sebep ile patlamıştı. Şimdi ise Apple'ın önceki amiral gemisi olan iPhone 6 Plus modeli bir öğrencinin arka cebin'deyken birden alev alıp patladı.


İphone 6 Plus ingiltere'de bir sınıfta patladı

Rowan kolej'inde okuyan Darin Hlavety'nin arka cebinde duran iPhone 6 Plus telefonu bilinmeyen bir sebep ile aniden alev alarak patladı.



Darin Hlavety'nin sınıf arkadaşı ve o ana tanık olan kişi konuyla ilgili şöyle konuştu arkadaşımla otururken aniden bir tıslama sonra patlama sesi duyduk sonra Darlin'in kont pantonun yandığını gördük diye konuştu.

Darin hlavety ise yaptığı açıklamada "bacağımda şiddetli bir sıcaklık hissettim" dedi.



Olayın ardından öğretmen güvenliği çağırarak iPhone 6 plus'ın patladığına dair rapor tutturdu.telefonun neden patladığı henüz bilinmediğinide ekleyelim.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti