Asus Zenfone Deluxe 3 Special Edition geliyor

Son zamanlarda Piyasaya yüksek özelliklere sahip akıllı telefonlarla giriş yapan Asus çıtayı daha da yükseltiyor. Bu defa Asus Zenfone 3 Deluxe Special Edition Geliyor.
asus zenfone 3 deluxe special editionzenfone 3 Deluxe special edition
 

Teknoloji devlerinden Asus eskiden Laptop bilgisiyarlarla adından söz ettiriyordu. Taaki akıllı telefon piyasasına giriş yaparken Akıllı telefon üretten Asus firması ilk olarak Zenfone 4 ile giriş yapmıştı. Daha sonra Zenfone modellerini ard arda piyasaya çıkartan Asus geçtiğimiz yıl yüksek teknik özelliklere sahip olan Asus Zenfone 2 ile adından baya söz ettirmişti cihazın yüksek teknik özelliklerine rağmen fiyatının ucuz olması daha çok  ilgi görmeseni neden olmuştu. Bu yıl ise Asus Zenfone 3 ile Pazara giriş yapan Asus firması Zenfone 3'ün birden çok farklı modellerini Piyasaya çıkartmıştı. Asus Zenfone 3 modellerinden biride Asus Zenfone 3 Special Edition modeli adı uzun olsada özellikleri diğer markalara kafa tutacak niteliğinde.

Asus Zenfone 3 Deluxe Special Edition özellikleri

5.7 inç'lik büyüklüğünde1080p FULL HD Amoled ekrana sahip olan cihaz gücünü Qualcomm'un yeni nesil işlemcisi olan Snagragon 821'den alıyor.
Zenfone Deluxe 3 Special Edition'ın ram kapasitesi tam 6 GB bu ram ile yüksek boyutlu ve performans gerektiren oyunlarda kasmadan rahatlıkla ve akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Ayrıca 23 megapiksel arka kameraya sahip olan Zenfone 3 ailesinin yeni modeli kamera konusundada sıkıntı çıkartmayacak gibi  görünüyor. 128 GB Dahili depolama alana sahip olan zenfone 3 Deluxe Special Editon microSd kart ile hafızası dahada genişletilebiliyor.


Asus Zenfone 3 Deluxe Special Edition Fiyatı
Asus bu yüksek donanımlı akıllı telefonuyla Piyasaya iddialı bir giriş yaparken cihazın fiyatıda eski Zenfone'lerden çok daha pahalı çünkü Asus Zenfone Deluxe 3 Special Edition'un çıkış fiyatı 800 dolar. Bu fiyatın ülkemizde daha da yükseğe çıkacağınıda söyleyelim. Zira vergilerin ve ithal edecek firmalarında kâr oranları bindirilince fiyatının 2000 tl'den aşağı olamayacağınıda ekleyelim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti