Ve sonunda Galaxy Note 7 patlayıcı muamelesi görmeye başladı

Samsung'un sorunlu akıllı telefonu gündemden düşmek bilmiyor sonunda Avrupa havacılık kurumu bu konuda yolcuları uyardı.

Samsung'un büyük beklentilerle ürettip 2 ağustos 2016 tarih'inde piyasaya sürdüğü Galaxy Note 7 telefonu kısa zaman sonra satış rakamları ile değilde pil'de kaynaklandığı açıklandığı patlama haberleri ile Gündemi uzun süre meşgul etti ve hala meşgul etmeye devam ediyor.


Tüm Galaxy Note 7 modelleri toplatıldı ama yine arızalarla karşılaşıldı.


30'dan fazla patlama haberleri medyaya yansıyan Samsung Galaxy Note 7 toplatılması kararı alınmış ve değişim programı kapsamında yeni Galaxy Note 7 modelleri ile değiştirilme kararı alınmıştı yeni cihazlardada arızalar tespit edilince artık hava kurumlarıda önlem almaya başladı.



Avrupa Havacılık Emniyet Ajansı Galaxy Note 7 kullanan yolcularını uyardı

Havacılık emniyet kurumu yolcularının güvenlikleri için Galaxy note 7 akıllı telefonunu kullanan yolcuları yaptığı bir açıklama ile uyardı! Uyarıya göre yolculuk boyunca Samsung Galaxy Note 7 kullanan yolcuların telefonlarını kapalı tutulmasını ve şarj edilmemesini isteyen kurum bununla yetinmeyip telefonun uçakaltı Bagajın altına konulması konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti