Samsung türkiye için Galaxy note 7 değişim programı başlattı

Samsung Galaxy note 7'nin pil'den kaynaklandığı belirtilen arıza nedeniyle patlamaların yaşanmasının ardından samsung tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdede Note 7'nin satışşlarını durdurmuş ve cihazın toplatılması kararı alınmıştı ülkemizdeki Galaxy note 7 kullanıcılarını ilgilendiren bu karar haberimizde.


Samsung'un türkiye temsilcisi başkan yardımcısı tansu yeğen yaptığı açıklama ile şu ifadeleri kullandı tüm kullanıcılarımızın  güvenliği bizim için en önceliktir.bu sebep ile tüm galaxy note 7 kullanıcılarımızı değişim programına katılmalarını istiyoruz.

Öte yandan samsung yeni vakaların önüne geçmek için batarya konusunda önemli bir güncelleme paylaştı bu güncellemeye göre samsung note 7'nin şarj ikonunu yeşile çevirdi ve bataryanın tam dolmasını yani %60'ın üzerinde şarj almasını engellemiş durumda çünkü bataryanın tam dolması yeni patlama vakaların yaşanmasına sebebiyet verebilir.



Değişim programı kapsamında cihazınızı henüz teslim etmediyseniz elinizi çabuk tutmanız sizin için iyi olur çünkü değişim programın nekadar süreceği henüz belli değil kaldıki bu gibi durumların nasıl olsa benim başıma gelmez demeyin unutmayın sağlığınız herşeyden önemlidir.



Samsung'a ulaşmak ve soru ve görüşlerinizi iletmek için bu numara'dan arayabilirisniz 444 77 11 numaralı telefondan samsung'a ulaşmanız mümkün.




Telefonunuza yüklediğiniz verilerinizi ve dosyalarınızı yedeklemek için samsung'un akıllı anahtar uygulaması olan smart switch bilgisayarınıza indirerek ve usb kablosununda yardımıyla mesajlarınızda dahil yedekleyebilirsiniz üstelik yeni cihazınız geldiğinde smart switch yardımıyla mesajlarınız ve tüm verilerinizi yeni cihazınıza yükleyebilirisinizi.



Smart switch programını indirmek için şu siteyi tıklayın  http://www.samsung.com/tr/support/smartswitch/





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti