Google twitter'ı satın mı alacak?

Dünyanın enbüyük sosyal paylaşım platformlarından twitter'ı satın almak için sırayı girdiği öne sürüldü.

Techcrunch'un haberine göre twitter'ı başta Google olmak üzere bir çok şirket almak istiyor. Twitter'ı satın almak için sıraya giren dev şirketlerden bir kaçı şöyle sıralanıyor teknoloji alanında ve özellikle windows işletim sistemiyle tanınan teknoloji devi Microsoft ilk sırayı alan şirketler arasında microsoft'un yanı sıra Salestforce ve Verizon'da bulunyor.
Son zamanlarda twitter için işler iyi gitmiyordu
Sosyal medya platformunun yada son dönemlerde bir haber platform'u haline geldiği söylenen twitter için işlerin iyiye gitmediği için çeşitli şirketlerle görüşmeler yaptığı iddia edildi.
Öte yandan çıkan twitter satılıyormu  haberleri Twitter'ın işine yaradığı görülüyor zira halihazırda 313 milyon aktif kullanıcısı bulunan sosyal medya platformunun bu haberler ile hisseleri değer kazandı.ama twitter henüz herhangi bir şirket ile satış için anlaşmış değil ve twitter yönetimi satış için evet demeden bu çıkan haberler şimdilik için sadece bir iddia olarak görülüyor.
Sosyal medya devi twitter daha önce twitter'dan iki önemli çalışan işten ayrılmıştı bunlardan en önemlisi olan Tv departmanın başındaki isim  Andrew Adashek olmasıydı. Twitter'ın satılması konusunda diğer yöneticilerin satışa sıcak baktığı ifade edildi.
sosyal medya'nın hayatımıza girmesiyle birlikte on yıl içinde bir çok sosyal medya platformları kuruldu bunlardan bir çoğu isimlerini duyurmadan kapanmak zorunda kaldılar fakay twitter,facebook,instagram ve snapchat gibi sosyal medya devleri son yılların en popüler platformları haline geldiler.
Twitter 'da neler yapabiliyoruz hergün 2.500'e kadar tweet atılabiliyor ve bir gün için de 1000 kişiyi takip edebilme imkanı sunan twitter'da resim ve videolarda paylaşılabiliyor tweet'i sadece kelime ile yazarsanız 140 karekter ile derdinizi anlatmanız gerekmektedir aksi halde daha fazla karektere izin verilmiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti