BLU life One X2 fiyatı ile şaşırtıyor

Akıllı telefon piyasasının adını az duyduğumuz markası Blu life yeni modeli x2 ile uygun fiyatla geliyor.

Blu life One X2 markası ile gelen telefonun yüksek teknik özelliklere sahip ayrıca bu özelliklerin yanında cihazın fiyatıda şaşırtmış durumda bu fiyat ve özellik ile oldukça ilgi göreceği düşünülen One X2'nin ilgi çeken fiyatı 149 dolar ile satılacak ola cihaz şimdilik internet üzerinden sipariş verilebilir durumda.





BLU life One X2 özellikleri
Cihazın teknik özellikllerine baktığımızda 5.2 inç'lik 1080p çözünürlüklü bir ekran ile gelen telefonun kamerası dikkat çekiyor 16 megapiksel  ayrıca otomatik odaklanma led Flash özelliğine sahip olan arka kamerası ile oldukça iddialı görünüyor.cihazın ön kamera ise 8 megapiksel.
BLU life One X2 teknik özellikleri
One X2'nin işlemcisine baktığımızda Qualcomm'un Snagdragon 403.
Cihazın ramına baktığımızda iki farklı versiyonun bulunan cihazın ilk modelinin ram kapasitesi 2 GB diğer modelin ise 4 GB cihazın dahili depolama alanına baktığımız 2GB ram'ı bulunan cihazın dahili hafızası 16GB diğer modelin ise 64GB.
Hızlı şarj etme özelliğine de sahip.
Cihazın işletim sistem Android 6.0.1 marsmallow.
Amazon üzerinden satılan cihazın biraz düşük modelin fiyatı 149 dolar iken 4GB belleği olan cihazın ise 50 dolar fark ile satılması bekleniyor.

Ülkemizin akıllı telefon piyasasına bu markalar ve cihazlar giriş yapsa gayet iyi olurdu son zamanlarda akıllı telefonların fiyatları bir hayli arttı alt orta ve üst segment akıllı telefonlar özellikleriyle birlikte fiyatlarınında pahalanmasıyla birlikte adlarından söz ettiriyor bir çok yeni markanın türkiye piyasasında artmasıyla beraber hem rekabet açısından hemde bu rekabetin getirdiği fiyat karşılaştırması açısından önemli olurdu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti