4 Ekim'de tanıtılması beklenen Google'ın Pixel ve Pixel XL özellikleri sızdırıldı

Son günlerde en çok konuşulan akıllı telefonlardan olan ve merakla beklenen Google'in Pixel ismini verdiği iki yeni modelin özellikleri belli oldu.




Google için önemli bir tarih olacağını daha önce yazdığımız 4 ekim gününe bir hafta kalırken Google'ın bu tarih'te tanıtacağı beklenilen yeni akıllı telefon serisi Pixel serisinin iki modelinin özellikleri sızdırıldı.

Kod adları sailfish ve Marlin olan Pixel Ve Pixel XL  cihazların Nexus serisinin yerini alacak olmasıda önemli bir konu zira daha önce piyasaya çıkan ve hatırı sayılır satış rakamları yakalayan nexus 5x ve nexus 6p'nin yerini alması bekleniyor.




Google Pixel ve Pixel Xl teknik özellikleri

Slashgear sitesinin haberine göre Pixel serisine üye iki modelin özellikleri şöyle sıralanmaktadır. ilk olarak Marlin kod adıyla görülen ve Piksel adıyla piyasaya çıkması beklenen telefonun özelliklerine bakalım.
5.2 inç 2k amoled ekran'a sahip olan cihazın gücünü Qualcomm'un Snagdragon 820 chipset'inden alacak olan Pixel'in diğer özellikleri şöyle sıralanmaktadır



Google Pixsel özellikleri


Ram:4GB
Arka kamera: 4 k video çekimi özellikli 12 megapiksel.
Ön kamera: 8 megapiksel
Dahili hafıza 32/64 GB
Batarya: 2770 mah.

Google Pixel XL özellikleri
XL modeli ekran'ına baktığımızda 5 inç'lik 2 K amoled bir ekran'a sahip olduğunu görüyoruz  XL gücünü ise Snagdragon 820 chpset'inden alcak


Piklsel XL Diger özellikleri
4 k çekimi yapabilen 12 mp kameraya sahip.

Ön kamera: 8 megapiksel

Batarya:3450 mah.

Yazdığımız bu özelliklere sahip olan Piksel serisinin iki modeli ise 4 ekim gününde tanıtması beklenirken ayrıca bu tarih aynı zamanda Google'ın yeni işletim sistemi olan Andromeda'yıda tanıtacağı tarih olacağı bekleniyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti