Ted Savaş Gemisine Baskın Yaptı


Başlığa bakıp bir anlam yüklemeye çalışmayın. İzlediğim üç filmin isimlerinden türetilmiş bir başlıktır. Dün gece uyku tutmayınca ard arda film izledim. İlk önce Savaş Gemisi yada bilindik ismi ile söyleyeyim Battleship  filmini izledim. Hemen ardından Baskın filmini ve son olarak Ted isimli filmleri izledim.

Savaş Gemisi(Battleship)

Filmi Rihanna için izledim diyebilirim. Rihanna'nın daha etkin olduğu bir film bekliyordum ancak film oldukça güzeldi. Rihanna'ya deniz kuvvetleri üniforması çok yakışmı. Bir rihanna hayranı olarak gözümde bir ivme daha kazanmış bulunuyor. Rihanna hayranlığıma buradan, buradan ve buradan şahit olabilirsiniz. Film bir savaş filmi gibi görünsede aslında bir bilim kurgu tarzında bir filmdir. Dünyaya benzeyen ve şartları neredeyse dünya ile aynı olan başka bir gezene bilim adamları orada canlı olup olmadığını öğrenmek için iletişim sinyalleri gönderirler ve sinyale cevap vermek yerine kalkıp dünyamızı keşfe ve bir süre sonra da istila etmeye gelen uzaylılarla karşı karşıya kalırlar. Hayatı boyunca bir baltaya sap olamayan kahramanımız bu defa dünyayaı kurtaran adam olarak kayıtlara  geçiyor. Bu filmi izlemenizi tavsiye ederim. 
Battleship yani savaş gemisi isimli filmi buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Baskın

Son yılın en iyi aksiyon filmi sloganıyla iddialı olan filmi mutlaka izlemelisiniz. Aksiyon severler için güzel bir film olmuş diyebilirim. Filmin başında müslüman bir Endonezyalı polisin namaz kılması oldukça ilgimi çekti hatta tahiyyat oturuşunda şehadet parmağını kaldırması ise daha bir dikkat çekiciydi. Özel bir operasyon timi polisin asla giremediği bir suç mahallesinde yer alan apartmana düzenlediği operasyonu konu alıyor. Apartmanın her dairesinde ayrı bir suçlu ikamet etmektedir. Böyle bir binaya girmek bir maharetse çıkmak mucizedir. Kan ve dövüş sevenler için kaçırılmaması gereken bir filmdir. Baskın isimli filmi buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ted

Ted isimli bu filmi yorumlara bakarak izledim. Film tamamen saçma bir yapıdan ibarettir. Çocuk filmi desem değil , yetişkin filmi desem değil , aile filmi desem değil ne türde olduğunu anlamadığım bu filmde , noel günü sonsuza dek arkadaşı olacak birini dileyen bir çocuğun Teddyy ismini verdiği oyuncak ayısı canlanır ve onun en iyi arkadaşı olur. Filmde tatlı bir mizah olduğu da gerçek ancak bir arkadaşlık öyküsü ile bir aşk öyküsünün de harmanlandığını söyleyebiliriz. Saçma ama vakit geçirmek için izlenebilir. Ted isimli filmini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Sonuç itibari ile 3 filmi arka arkaya izleyince üç filmin isminden oluşan tek anlatım yazısının başlığı ''Ted Savaş Gemisine Baskın Yaptı'' oluverdi.

Vural Egemen Sarıgöz
08/08/2012

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

korkusuz kaptanlar kısa kitap özeti

yürekdede ile padişah kitabının kısa özeti

küçük lord kitabının kısa özeti